Toimiva koti

Rakennus- ja laajennusprojektit


Meillä on kokemusta niin pienistä kuin suurista rakennusprojekteista - roskakatoksesta aina omakotitalon rakentamiseen. Tutut ja turvalliset materiaalit varmistavat, että lopputulos täyttää niin rakennus- ja terveysmääräykset sekä meidän omat tiukat laatukriteerit.

Kumppanit ja projektinhallinta

Työn sujuvuus syntyy keskitetystä työn hallinnasta. Koska olemme pieni tiimi, tunnemme toisemme ja luotamme toistemme työn jälkeen. Aina yksi henkilö vastaa koko projektista ja on ajan tasalla muiden työn suhteen. Pidämme asiakkaan tarkasti tilanteen tasalla. Verkostossa mukana mm. suunnittelun, puutyö-, sähkö-, putki-, ilmastointi-, maalaus-, maansiirto- sekä viherrakentamisen ammattilaiset. Ryhmätyöllä täydennämme toistemme tietotaitoa.

Noudatamme tilaajavastuulain mukaisia määräyksiä. Tarkemmat tiedot tarkistettavissa oheisesta linkistä.
tilaajavastuuProjektinhallinta

Pienikin remontti voi vaatia toimenpideluvan tai jopa rakennusluvan. Meillä on kokemusta rakennusvalvontaviraston ja muiden viranomaisten byrokratiasta ja kunkin vaiheen vaatimasta paperisodasta. Meidän ehdotuksemme perustuvat laajaan työkokemukseen ja pitkään ikään. Ymmärrämme jokaisen erilaisen kohteen tilannearvion tärkeyden. Kokemuksemme pääsee parhaiten esiin vaativissa ja poikkeuksellisissa tiloissa. Kokemus antaa taidon soveltaa viisaasti ja käytännöllisyyttä. Jokainen pienikin työ on meille projekti, jolla on aikataulu, vastuuhenkilö.

Miten meillä on tapana edetä projekteissa:1. Tutustumiskäynti (veloitukseton)

2. Remontti/projektisuunnitelma asiakkaan tarpeiden mukaan

3. Tarjous ja aikataulutus

4. Sopimus

5. Toteutus

6. Työmaan luovutus

7. Takuu


Ota yhteyttä !